Om Ashrafs Massage


Jeg hedder Ashraf Alsadi, er Palæstinenser, født i Damaskus 1978.

Jeg har 2 uddannelser:

Jeg uddannede mig først som Fysioterapeut fra Baghdads Institut for Teknisk Medicin i 1999.

Har flere års behandlererfaring fra fysioterapeutisk klinikarbejde i både Syrien og Irak.

Jeg uddannede mig derefter til tandlæge i Damaskus fra 2003 til 2008 og havde min egen praksis i Damaskus fra 2009 til november 2014, hvor jeg på grund af krigen desværre blev nød til at flygte, og endte op i Danmark februar 2015.

I Danmark er mine uddannelser imidlertid ikke anerkendte og jeg må derfor hverken praktisere som fysioterapeut eller tandlæge her.

Derfor arbejder jeg nu som massør, hvor jeg kan trække på mine mange års klinikerfaring og store viden om menneskets anatomi, og de lidelser vi kan rammes af.

Og den faglige bredde jeg har opnået, har jeg taget med mig til Aarhus, hvor jeg nu hjælper med at skabe lindring og mindske muskelsmerter og spændinger.

Hvis du har behov for decideret fysioterapeutisk behandling, kan jeg ikke hjælpe dig - jeg må simpelthen ikke. Men hvis du har behov for at få løsnet spændte muskler og myoser i nakke, skuldre, ryg og lænd, masseret smertende lår og lægge, uanset om det skyldes arbejde eller sport så er du velkommen hos mig.

Hos mig kan du få både wellness massage eller en decideret massagebehandling hvor vi går efter at gøre dig smertefri og lindre muskelspændinger - du afgør selv hvor meget af det ene eller andet du har brug for.

 

Jeg er desværre ikke helt flydende på dansk endnu, men er helt sikker på, at vi med lidt god vilje, sagtens kan forstå hinanden - ellers kan vi  tale Engelsk.

Om lørdagen går jeg på sprogskole, for at forbedre mit danske, også med henblik på eventuelt at kunne få mine uddannelser anerkendt på niveau med de tilsvarende danske uddannelser.