Om Ashrafs Massage

Jeg hedder Ashraf Alsadi, er palæstinenser, født i Damaskus 1978. Jeg har to uddannelser: Jeg uddannede mig først som Fysioterapeutisk fra Baghdads Instituite for Tenisk Medicin i 1999. Har flere års behandlererfairing fra fysioterapeutisk klinikarbejde i både Syrien og Irak. Jeg uddannede mig derefter til tandlæge i Damaskus fra 2003 til 2008 og havde jeg min egen praksis i Damaskus fra 2009 til 2014. På grund af krigen  kom til Danmark.


I Danmark er mine uddannelser imidlertid ikke anerkendt, og jeg må derfor hverken praktisere som fysioterapeut eller tandlæge her. Derfor arbejder jeg nu som massør, hvor jeg kan trække på mine mange års klinikerfaring og store viden om menneskets anatomi, og de lidelser, vi kan rammes af. Den faglige bredde jeg har opnået, har jeg taget med mig til Aarhus, hvor jeg nu hælper med at skabe lindring og mindske muskelsmerter og få spændinger.

Har du behov for at løsnet spændte muskler og myoser i nakke, skuldre, ryg og lænd, masseret smertende lår og lægge, uanset om det skyldes arbejde eller sport, er du velkommen hos mig. Hos mig kan du få både wellness massage eller en decideret massagebehandling, hvor vi går efter at gøre dig smertefri og lindre muskelspændinger.